ITWatch

Erik Damgaard: Jeg skulle have købt E-conomic

Erik Damgaard ærgrer sig over tabte millioner og en tid uden for it. Han skulle have købt it-selskab, der siden blev solgt til Visma, skriver Computerworld.

Foto: FREDERIKSEN OLE/POLFOTO/arkiv

Erik Damgaard kedede sig og blev investor, men ikke en særlig succesfuld investor og derfor tabte han en mia. kr. på fem år hen over en finanskrise.

Det siger han i et interview med Computerworld.

Det er her, han forklarer, at han i dag beklager at have forladt it-branchen.

"Jeg fortryder ikke, at jeg solgte Navision i sin tid, for isoleret set var den beslutning god nok, men jeg fortryder, at jeg ikke blev i it-industrien. Jeg fortryder de fem år, hvor jeg ikke var i it. Det var jo nogle fantastiske it-år, så hvorfor blev jeg ikke i it? Se hvad der skete med mobilteknologi. Hvorfor fangede det ikke mig? Hvorfor var det ikke mig, der lavede de spændende apps? Jeg havde jo pengene," siger Erik Damgaard.

Han peger direkte på, at han burde have købt en it-virksomhed dengang og at han ærgrer sig mest over, at han ikke købte E-conomic, der siden blev overtaget af Visma for at milliardbeløb.

Preben Damgaard, Eriks lillebror og i dag meget succesfuld investor, har siden forklaret, at han kastede en del penge og bestræbelser ind på at få sin bror ud af den klemme han endte i som følge af fejlbehæftede satsninger og investeringer.

Dyre biler og et alt for stort hus: Her er manden bag den gigantiske spilsucces Fortnite 

Fintech-platform får tre nye investorer ombord 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs