ITWatch

Fintech-platform får tre nye investorer ombord

Tre nye investorer skyder et millionbeløb i fintech-selskabet Brickshare og bliver samtidig en del af bestyrelsen.

PR/Brickshare
Topchef og grundlægger af Brickshare, Junaid Ahmad. Foto: PR/Brickshare

Brickshare har fået tre nye bestyrelsesmedlemmer, som lægger et millionbeløb i fintech-selskabet som investorer. Det skriver Børsen.

De tre er medstifteren af Autobutler, Peter Michael Oxholm Zigler, tidligere direktør i Totalkredit, Troels Bülow-Olsen, og Johan Lorenzen, der er har en fortid som direktør for bank-servicevirksomheden Holvi.

Det præcise beløb eller størrelsen på de nye investorers ejerandele af Brickshare, ønsker selskabet ikke at oplyse, men formålet med deres indtræden i bestyrelsen er ifølge Børsen at udbygge samarbejdet med kapitalfondene PreSeed Ventures og Seed Capital.

"Vi har samlet en række profiler til bestyrelsen, som alle har en solid erfaring med i bagagen og selv har været med til at starte noget nyt op, udvikle virksomheder og opdyrke nye markeder. Desuden komplementerer de hinanden rigtig godt med hver deres forskellige kompetencer inden for produkt, marketing, fintech og compliance," udtaler Junaid Ahmad, topchef og grundlægger af Brickshare, i en pressemeddelelse ifølge Børsen.

Fintech startup henter ny it-ansvarlig

Sådan investerer David Helgason sin formue

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger