ITWatch

Fintech-platform får tre nye investorer ombord

Tre nye investorer skyder et millionbeløb i fintech-selskabet Brickshare og bliver samtidig en del af bestyrelsen.

Topchef og grundlægger af Brickshare, Junaid Ahmad. | Foto: PR/Brickshare

Brickshare har fået tre nye bestyrelsesmedlemmer, som lægger et millionbeløb i fintech-selskabet som investorer. Det skriver Børsen.

De tre er medstifteren af Autobutler, Peter Michael Oxholm Zigler, tidligere direktør i Totalkredit, Troels Bülow-Olsen, og Johan Lorenzen, der er har en fortid som direktør for bank-servicevirksomheden Holvi. 

Det præcise beløb eller størrelsen på de nye investorers ejerandele af Brickshare, ønsker selskabet ikke at oplyse, men formålet med deres indtræden i bestyrelsen er ifølge Børsen at udbygge samarbejdet med kapitalfondene PreSeed Ventures og Seed Capital.

"Vi har samlet en række profiler til bestyrelsen, som alle har en solid erfaring med i bagagen og selv har været med til at starte noget nyt op, udvikle virksomheder og opdyrke nye markeder. Desuden komplementerer de hinanden rigtig godt med hver deres forskellige kompetencer inden for produkt, marketing, fintech og compliance," udtaler Junaid Ahmad, topchef og grundlægger af Brickshare, i en pressemeddelelse ifølge Børsen.

Fintech startup henter ny it-ansvarlig  

Sådan investerer David Helgason sin formue 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs