ITWatch

Falck finder ny presse- og mediechef hos TDC

Kommunikationspartner i TDC med fortid hos bl.a. Venstre og Ekstra Bladet bliver ny presse- og mediechef hos Falck.

PR/Falck
Foto: PR/Falck

Nis Peder Kolby skifter efter to år hos som kommunikationspartner i TDC til en stilling som presse- og mediechef for medier hos Falck. Det fremgår af en meddelelse.

Nis Peder Kolby er uddannet journalist og indledte karrieren bl.a. som nyhedsredaktør hos Sjællandske Medier og som redaktionssekretær på Ekstra Bladet.

I 2009 skiftede han til kommunikationsområdet, hvor han har været siden, senest hos TDC, hvor han kom til i 2016 efter at have været kommunikationsrådgiver i Venstre. 1. september hedder arbejdsgiveren Falck.

"Det er en virksomhed i forandring med et stærkt ståsted. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for og bidrage til at styrke brandet og fortællingen gennem presse, SoMe og interne medier. En fortælling om over 100 års tradition og erfaring med at redde og forbedre liv - og nu ikke kun i Danmark, men i hele verden. Jeg ser frem til at dele fortællingen, og der er jo ingen kommunikation, der er så strategisk, at det ikke pynter med et stærkt formål og lidt blink på taget," siger Nis Peder Kolby i meddelelsen.

Denne artikel er leveret af ITWatch' søstermedie MediaWatch.

Stor ledelsesrokade i Globalconnect

TDC udnævner ny afdelingsdirektør

Dansk app-udvikler ansætter ny direktør og retter blikket mod udlandet

TDC-ejere får kvindelig topchef

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger