ITWatch

TDC-ejere får kvindelig topchef

Den kommende topchef har i flere år været en af de bedst betalte ledere i sit hjemland.

Foto: Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

Den australske inversteringsbank Macquarie, som er blandt de nye ejere af TDC, får til november ny chef. Det er den 56-årige Shemara Wikramanayake, som bliver bankens første kvindelige leder.

Det skriver Berlingske Business.

Ifølge avisen omtales Macquarie som "Millionaire’s Factory" (på dansk Millionærfabrikken), og Shemara Wikramanayake har i høj grad bidraget til bankens pæne resultater. Wikramanayak har indtil nu ledet en afdeling i banken, som har stået for godt to tredjedele af Macquaries indtjening. 

De imponerende resultater er blevet belønnet med en af de højeste lønninger blandt austalske topledere, og Wikramanayake tjente i 2017 godt 80 mio. kr. hos Macquarie.

Udnævnelsen af Shemara Wikramanayake kommer ikke som en overraskelse blandt analytikere og investorer, som længe har spået Wikramanayake til at blive bankens kommende CEO. Hun afløser Nicholas Moore, som har stået i spidsen for Macquarie i de seneste 10 år. 

TDC's strategi efter frasalg undrer analytikere

TDC siger farvel til godt en femtedel af tv-forretningen med norsk frasalg 

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs