ITWatch

TDC's digitale general vil have de ansatte til at swinge som et jazzband

Indsigt: Den 1. februar udpegede TDC en Chief Digital Officer med sæde i koncerndirektionen og et milliardbudget bag sig. Dermed træder teleselskabet for alvor ind i den digitale tid.

Michael Moyell Juul har siden den 1. februar 2018 været konstitueret CDO hos TDC. Foto: Stine Bidstrup. | Foto: Stine Bidstrup

Foran indgangen til TDC's hovedsæde ligger en stribe fliser med forretningens milepæle præget ind i overfladen.

En af fliserne markerer, da Folketinget i 1990 slog fire teleselskaber sammen til ét, Tele Danmark, der få år senere blev børsnoteret og frasolgt af den danske stat. En anden flise fejrer navneskiftet til TDC Group i 2000, mens en tredje flise minder de besøgende om, at Danmark i 2007 blev kåret som verdens bedste it-nation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs