ITWatch

Selskaber opgiver at digitalisere forretningen trin for trin

Hidtil har det været oplagt at implementere ny teknologi løbende i landets største selskaber. Men digitaliseringen er nu så omfattende, at vandet så at sige koger.

Michael Moyell Juul har siden den 1. februar 2018 været konstitueret CDO hos TDC. Foto: Stine Bidstrup | Foto: Stine Bidstrup

Den teknologiske udvikling tvinger nu store selskaber til at opgive deres hidtidige kongstanke og gå mere drastisk til værks i et forsøg på at følge med de digitale muligheder.

I interviewserien "De digitale dirigenter"  fortæller frontfigurerne på det teknologiske felt hos TDC, Carlsberg, Velux og Coop hver især, at de nu forsøger at skabe et digitalt mindset i alle afkroge af organisationen, fordi det har vist sig ikke at ske hurtigt nok af sig selv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs