ITWatch

Selskaber opgiver at digitalisere forretningen trin for trin

Hidtil har det været oplagt at implementere ny teknologi løbende i landets største selskaber. Men digitaliseringen er nu så omfattende, at vandet så at sige koger.

Michael Moyell Juul har siden den 1. februar 2018 været konstitueret CDO hos TDC. Foto: Stine Bidstrup | Foto: Stine Bidstrup

Den teknologiske udvikling tvinger nu store selskaber til at opgive deres hidtidige kongstanke og gå mere drastisk til værks i et forsøg på at følge med de digitale muligheder.

I interviewserien "De digitale dirigenter"  fortæller frontfigurerne på det teknologiske felt hos TDC, Carlsberg, Velux og Coop hver især, at de nu forsøger at skabe et digitalt mindset i alle afkroge af organisationen, fordi det har vist sig ikke at ske hurtigt nok af sig selv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs