ITWatch

Tidligere Microsoft-chef: Derfor ser vi gennembrud for teknologier nu

Danske virksomheder kaster sig over digitale løsninger som IoT, kunstig intelligens og lignende teknologier. Det skyldes, at it-branchen endelig har forstået kundernes behov, og tænker i strategi fremfor teknologi, mener tidligere dansk Microsoft-chef.

Jørgen Bardenfleth, tidligere topchef for Microsoft Danmark og i dag rådgiver og business angel. | Foto: /ritzau/Scanpix/Linda Kastrup

Danske virksomheder hamstrer digitale løsninger som aldrig før, og dansk erhvervsliv er midt i en stor digital omstilling. Det står klart, efter teknologier som cloud, IoT, kunstig intelligens og Big Data er blevet fænomener danske virksomheder forholder sig realistisk til.

Gennembruddet er sket på få år, konstaterer Jørgen Bardenfleth, der er tidligere topchef for Microsoft Danmark, og i dag er en travl rådgiver og business angel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs