ITWatch

ITU: Vi er afhængige af studerende med it-viden

IT-Universitet byder Det Digitalt Vækstpanels fokus på it i uddannelsessektoren velkommen. Der er stort potentiale i flere studerende med kendskab til it fra grundskole og ungdomsuddannelserne, mener rektor Mads Tofte

Foto: PR/ITU

En teknologipagt, der skal sikre flere nyuddannede med kompetencer inden for blandt andet it, var blandt de centrale anbefalinger fra Det Digitale Vækstpanel, der tirsdag præsenterede sine 33 anbefalinger.

Ambitionerne om yderligere fokus på it-kompetencer på tværs af uddannelsessektoren falder ikke overraskende i god jord hos IT-Universitets rektor Mads Tofte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs