ITWatch

Citrix danske landechef stopper på posten

Citrix mister sin danske landechef, der flytter til Schweiz til nyt topjob i selskabet. Der er endnu ikke fundet en afløser.

Foto: PR/Citrix

Landechef for Citrix i Danmark og Sverige, Mads Skalbo, stopper på posten og flytter til Schweiz, hvor han skal stå i spidsen for Citrix Service Provider-forretningen i EMEA.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Citrix Service Provider-forretningen er et område i stor vækst, da kunderne i stigende grad ønsker at købe it-løsninger som en service fremfor selv at have ansvaret for indkøb, installation, drift og konfiguration internt, lyder det.

"Mange kunder har en omfattende installation, hvor driften kan være udfordret, når den skal køre på forskellige platforme og uanset, hvor kunden befinder sig. Det er det, Citrix-teknologi excellerer i, og som Mads Skalbo håber at kunne brede ud til endnu flere virksomheder," skriver selskabet.

Mads Skalbo siger, at hans ophave bliver at sikre væksten.

"Min primære opgave bliver at sikre, at vi fortsætter væksten inden for vores Service Provider-forretning, og at vi samtidig får accelereret væksten på flere markeder. De seneste år har vi haft tocifrede vækstrater, og det er ambitionen, at vi kan skrue yderligere op for væksten. De nordiske lande har længe været gode til at få gang i vores Service Provider-forretning, og det er det, vi håber at kunne sprede ud til resten af Europa," siger Mads Skalbo.

Mads Skalbo er 53 og startede i Citrix 2011, hvor han blev ansat som Country Manager i Danmark.

I februar 2016 blev han forfremmet til regional direktør for både Danmark og Sverige, og det er den stilling, han nu forlader til fordel for et internationalt job i Schweiz, skriver selskabet.

Hos Citrix´s PR-firma oplyser man, at der endnu ikke er udpeget en afløser.

 

Citrix-direktør: Danmark skal gå nye veje i jagten på IT-specialister

Klumme: Tre ting enhver CIO bør have på dagsordenen 

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs