ITWatch

IBM-chef takker af som DI-formand

IBM Danmarks managing director takker af som formand for Dansk Industri og afløses af adm. direktør for ingeniørfirmaet Cowi.

Dansk Industris hovedkvarter i det centrale København. | Foto: Ritzau/Mik Eskestad/arkiv

Dansk Industri skifter ud i toppen med ny bestyrelsesformand.

Lars Mikkelgaard-Jensen, managing director og bestyrelsesformand for IBM Danmark, træder efter fem år af og giver i stedet plads til nye kræfter i form af Lars-Peter Søbye, adm. direktør for det rådgivende ingeniørfirmaet Cowi. Det skriver Dansk Industri i en pressemeddelelse.

"DI og DI’s medlemsvirksomheder har knoklet for at vise danskerne i ord og i handling, at når danske virksomheder klarer sig godt, så klarer Danmark sig også godt. Jeg er glad for at have været med til at sætte den retning," siger Lars Mikkelgaard-Jensen i pressemeddelelsen.

Den nye bestyrelsesformand, ingeniøruddannede Lars-Peter Søbye, fortæller, at man bør gøre mere for at fremme Danmarks internationale image som et godt sted for udenlandske talenter at arbejde.

Telebranchen: Kommunalt wifi stjæler opgaver fra private teleoperatører

Danske virksomheder sakker agterud i digitaliseringen 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs