ITWatch

Brancheorganer: Nyt Apple-datacenter er en kæmpe cadeau til Danmark

Fra it-organisationerne IT-Branchen og DI Digitals side hilser man endnu et datacenter fra Apple velkommen i Danmark. "Det siger en del om stabiliteten i vores infrastruktur, at så store selskaber vælger os igen og igen," lyder det blandt andet.

De mange nye datacentre på danske grund reflekterer positivt på Danmarks image og landets infrastruktur. Det mener både DI Digital og IT-Branchen. | Foto: PR/Datacenter Industrien

At amerikanske Apple vælger at placere endnu et datacenter i Danmark, kommer umiddelbart ikke bag på de danske it-interesseorganisationer DI Digital og IT-Branchen (ITB), som især fremhæver Danmarks veludbyggede infrastruktur og relativt lette adgang til grøn energi som to afgørende parametre.

"Arbejdet med at gøre Danmark attraktivt for selskaber som Apple har jo stået på i mange år. Så det er en stor succes, at vi kan tiltrække så mange investeringer af den kaliber. At Apple så igen vælger at investere i et datacenter på dansk grund, må jo betyde, at det ikke har været en skuffelse første gang," fortæller branchedirektør Adam Lebech fra DI Digital til ITWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs