ITWatch

TDC på Folkemødet: "Engang var vi et teleselskab – nu er vi en C20-virksomhed"

TDC skal vises frem som en organisation med mennesker bag. Det er en af grundene til, at telegiganten selv arrangerer debatter på Folkemødet, ligesom koncerndirektør Jens Aaløse også deltager i andre arrangementer, fortæller han til ITWatch

Folkemødet er en mulighed for at vise, at TDC har holdninger til samfundsudviklingen, fortæller koncerndirektør Jens Aaløse. | Foto: Malte Oxvig

TDC's koncerndirektør Jens Aaløse kan godt lide at gå til debatter med politikere og lobbyister på Folkemødet. Dialogen er åben, og meningerne brydes i gensidig respekt.

"Hvorfor er det," spørger topchefen, "at vi taler pænt til hinanden, lytter til hinandens argumenter, når vi er på Folkemødet, og så kommer vi hjem, og så er der en hverdag, hvor der er forskelle og en mere skinger retorik, der gør, at vi tager afstand til hinanden."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs