ITWatch

Brian Mikkelsen angriber politikerne: Brug flere penge på it-uddannelser

Det er en "forkert politisk prioritering" ikke at sende flere penge til it-uddannelserne. Det siger den tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen i sin nye rolle som Dansk Erhverv-direktør. Han fastholder flere synspunkter fra sin ministertid i den nye rolle.

Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Brian Mikkelsen er nu klar i rollen som ny topchef for Dansk Erhverv, som han overraskende skiftede til fra en rolle som erhvervsminister før sommer.

Brian Mikkelsen var konservativ minister og med i den borgerlige regering, men nu bruger han rollen som Dansk Erhverv-direktør til at lange ud efter sine tidligere politiske kolleger for ikke at tilgodese it-uddannelserne med flere penge, så flere unge kan komme ind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs