ITWatch

Topcheferne valfarter til Folkemødet - og it-branchen følger trop

Antallet af topchefer på dette års Folkemøde overgår tidligere år, og blandt deltagerne finder man et rigt udsnit af it-branchens topledere. Mødet handler især om at netværke, men også om at vise sig for potentielle kunder.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/arkiv

Folkemødet 2018 kan forud for den officielle åbning senere i dag, torsdag, bryste sig af et rekordhøjt fremmøde fra den absolutte erhvervstop. 214 topchefer er mødt frem til årets arrengement mod forrige års 173, hvilket er ny rekord.

Det skriver Børsen med henvisning til Radius Kommunikation, som har opgjort antallet.

Blandt topcheferne er den danske it-branche rigt repræsenteret med både KMD's Eva Berneke, nyligt børsnoterede Netcompanys André Rogaczewski og Microsofts Marianne Dahl Steensen for blot at nævne nogle få. Blandt begrundelserne for at bruge tid og penge på Folkemødet går særligt to ting igen – netværk og kundepleje.

"Det er en meget effektiv måde at møde fremtidige kunder på. Der er rigtig mange borgmestre og kommunaldirektører, der er derovre, og det er ganske effektivt, at man kan sætte sig ned og drikke en kop kaffe, i stedet for at man skal til Fanø, Kerteminde eller Djursland," siger KMD's adm. direktør, Eva Berneke, til Børsen.

Det brede udsnit af kommunale interessenter og potentielle kunder er dermed med til at opveje de omkostninger, som selskaberne hver især pumper i de fire dage Folkemødet varer. For KMD's vedkommende er der tale om udgifter for 500.000 kr. til flybilletter og overnatning for selskabets 25 udsendte.

KMD mister tung profil i bestyrelsen 

KMD opruster med nyt partnerskab 

KMD-chef: "Man bliver nødt til at udvikle en lille smule hård hud" 

Investeringer i iværksættere koster it-konsulenter røde tal på driften 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs