ITWatch

Investeringer i iværksættere koster it-konsulenter røde tal på driften

Det danske it-konsulent Miracle har investeret tusindvis af arbejdstimer i it-løsninger til iværksættere mod ejerskab i virksomhederne. Det udløser et tab på driften, men adm. direktør Jan Skelbæk er fortrøstningsfuld og forventer overskud.

Miracles adm. direktør, Jan Skelbæk | Foto: PRESSE/MIRACLE

Frasalget af det halvejede datterselskab Miracle Buddyshop, nu Epico, sikrede i det forskudte regnskabsår it-konsulenterne i Miracle et overskud på bundlinjen på 10,7 mio. kr. Til gengæld tabte selskabet fem mio. kr. på den primære drift.

Det skyldes, at man har investeret en masse penge i forskellige iværksættere, forklarer adm. direktør Jan Skelbæk, der beskriver det forgangne år som et "specielt år," til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs