Nets-rival fortsætter drøftelser med bejler - deadline rykkes

Amerikanske Vantiv fremsatte et indikativt bud på Nets-konkurrenten Worldpay i juli. Deadline for et endeligt bud bliver nu udskudt.
Markedet for betalingsselskaber kan blive yderligere konsolideret, hvis Vantiv gennemføre en fusion med Worldpay. | Foto: Colourbox
Markedet for betalingsselskaber kan blive yderligere konsolideret, hvis Vantiv gennemføre en fusion med Worldpay. | Foto: Colourbox
RITZAU/FINANS

Nets' britiske kollega Worldpay fortsætter drøftelserne om en fusion med sin amerikanske branchefælle Vantiv i yderligere tre dage.

En deadline for, hvornår Vantiv skal fremsætte et endeligt bud, er rykket fra den 8. august til den 11. august klokken 17 britisk tid

Det sker på baggrund af positive drøftelser mellem parterne, skriver Worldpay i en meddelelse.

Vantiv fremsatte i juli et indikativt bud på 65 mia. kr. for den britiske betalingstjeneste. Skulle det ende med en fusion, vil det ifølge analytikere øger sandsynligheden for, at også danske Nets ender med at blive solgt.

Snakken om et muligt salg af Nets blussede også op i starten af juli, da det danske betalingsselskab bekræftede interesse fra en mulig køber, som Bloomberg News senere vurderede som Hellman & Friedman.

Worldpay har i forbindelse med drøftelserne med Vantiv besluttet at udskyde offentliggørelsen af regnskabet for første halvår til den 9. august. Også Vantiv kommer med regnskab onsdag.

/ritzau/FINANS

Analytiker efter Worldpay-handel: JPMorgan vil finde andre veje

Stor branchehandel øger muligheden for Nets-salg 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Foto: Sentia/pr

Nye energikrav til datacentre på vej

Nyligt vedtagne EU-regler pålægger nye danske datacentre at skulle undersøge og udnytte tilkobling til de danske fjernvarmenet. Flere krav lurer allerede i horisonten, bekræfter chefforhandler.

For abonnenter

Læs også