ITWatch

Siteimprove-ejer investerer uden for it-verdenen

Direktør og stifter af Siteimprove Morten Ebbesen investerer to-cifret millionbeløb i biotekselskab.

Direktør og stifter af Siteimprove Morten Ebbesen ses til højre på billedet. | Foto: PR/Siteimprove

Brødrene Morten og Niels Ebbesen har begge tjent formuer på it-selskaber, men nu går de sammen om en investering på 34 mio.kr. i biotekselskabet Antibiotx. Det skriver Børsen.

"De er meget kompetente og troværdige, og jeg kan godt lide, at de ikke er bange for at sige, at de vil lave et nyt dansk Novo Nordisk. Det er sejt af danske iværksættere at sige sådan om ambitionsniveauet, fordi man udsætter sig selv med sådan en melding," siger Morten Ebbesen, der grundlagde Siteimprove i 2003, til Børsen.

I slutningen af 2015 købte den amerikanske kapitalfond Summit Partners 26 pct. af Siteimprove for 375 mio. kr. Ebbesen-brødrenes nye millioninvestering rækker til en ejerandel på ni pct. og sker gennem det fælles selskab Pharmaway Invest.

Nye produkter og onlinesalg skal sikre Siteimprove milliardomsætning 

Softwareselskabet Siteimprove køber digitalt konsulenthus 

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs