ITWatch

TDC sælger hostingselskab til kapitalfond

TDC er kommet ud af TDC Hosting og overdrager nøglerne til Maj Invest Equity.

Foto: PR

TDC har solgt datterselskabet TDC Hosting til kapitalfonden Maj Invest Equity. Det fremgår af en pressemeddelelse fra TDC.

Det skriver Børsen.

TDC begrunder salget i udførslen af selskabets strategi om at blive ”enklere og bedre”, der blandt andet strømliner TDC’s erhvervsforretning," skriver TDC i meddelelsen i følge Børsen.

TDC Hosting er et selskab, der leverer it-ydelser og teleinfrastruktur til erhvervsvirksomheder.

Handlen er betinget af, at konkurrencemyndighederne godkender handlen, og TDC skriver videre, at dette forløb ventes afsluttet i løbet af to til tre måneder.

Ifølge Ritzau Finans skriver TDC videre:

"Det er aftalt mellem parterne, at salgsprisen ikke offentliggøres. Salgsprovenuet vil blive anvendt til reduktion af gæld."

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs