ITWatch

Dansk healthtech-platform med millioner i ryggen fusionerer med lokal konkurrent

Danske Lenus, der i sommer rejste stort trecifret millionbeløb, går sammen med konkurrenten Zenfit.

Medstifter og adm. direktør for Lenus, Bertram Thorslund. | Foto: Lenus

For få måneder siden rejste healthtech-platformen Lenus 387 mio. kr. i en såkaldte Series A-runde, og nu tager selskabet endnu et skridt i sin udvikling og fusionerer med Zenfit, skriver Berlingske.

"De har nogle spændende features og appellerer til et andet segment, end vi gør i dag, så ved at kombinere de to løsninger kan vi hurtigere komme endnu bredere ud," siger Bertram Thorslund, der er adm. direktør for Lenus og nu overtager samme rolle i Zenfit.

Sidstnævnte er stiftet af Lasse Stokholm og Mathias Lund, der grundlagde Zenfit som et skoleprojekt på CBS i 2015, og i dag beskæftiger selskabet 10 ansatte, mens Lenus til sammenligning tæller mere end 300 medarbejdere.

Zenfit-stifterne modtager en mindre ejerandel af Lenus, der i forbindelse med sommerens kapitalrejsning opnåede en værdisætning på godt 3 mia. kr., som led i fusionen.

Iværksætter går i rette med ledelsesfilosofi 

Dansk startup får rekordbeløb 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs