ITWatch

Dansk healthtech-platform med millioner i ryggen fusionerer med lokal konkurrent

Danske Lenus, der i sommer rejste stort trecifret millionbeløb, går sammen med konkurrenten Zenfit.

Medstifter og adm. direktør for Lenus, Bertram Thorslund. | Foto: Lenus

For få måneder siden rejste healthtech-platformen Lenus 387 mio. kr. i en såkaldte Series A-runde, og nu tager selskabet endnu et skridt i sin udvikling og fusionerer med Zenfit, skriver Berlingske.

"De har nogle spændende features og appellerer til et andet segment, end vi gør i dag, så ved at kombinere de to løsninger kan vi hurtigere komme endnu bredere ud," siger Bertram Thorslund, der er adm. direktør for Lenus og nu overtager samme rolle i Zenfit.

Sidstnævnte er stiftet af Lasse Stokholm og Mathias Lund, der grundlagde Zenfit som et skoleprojekt på CBS i 2015, og i dag beskæftiger selskabet 10 ansatte, mens Lenus til sammenligning tæller mere end 300 medarbejdere.

Zenfit-stifterne modtager en mindre ejerandel af Lenus, der i forbindelse med sommerens kapitalrejsning opnåede en værdisætning på godt 3 mia. kr., som led i fusionen.

Iværksætter går i rette med ledelsesfilosofi 

Dansk startup får rekordbeløb 

Mere fra ITWatch

Peter Colsted er ny formand hos Schultz

It-selskabet Schultz får ny bestyrelsesformand i skikkelse af den garvede tech-boss Peter Colsted. Han skal være med til at øge selskabets aftryk på både det offentlige og private marked, lyder det.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs