ITWatch

Iværksætter går i rette med ledelsesfilosofi

Efter rekordtilskud af venturepenge står Bertram Thorslund klar til at masseansætte i sin platform Lenus. Og han går i rette med ledelsesfilosofier.

Foto: Lenus

Bertram Thorslund, en af tre stiftere bag fitnessplatformen Lenus, har hentet hele 387 mio. kr. i venturekapital, der er landets største kapitalforhøjelse, og de skal bruges til at masseansætte medarbejdere.

Og Thorslund siger overfor Børsen, at han har klare tanker om ledelse, når selskabet globalt over de næste år skal ansætte gigantiske 1400 medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs