ITWatch

Salg indbringer aalborgensisk spiludvikler trecifret millionbeløb

I 2017 gik Slipgate Ironworks konkurs, men nu har salget af den genopstandne spiludvikler indbragt et trecifret millionbeløb.

Sammen med Slipgate Ironworks blev danske Ghost Ship Games, der står bag spilsuccesen Deep Rock Galactic, solgt til svenske Embracer Group i sidste uge. | Foto: PR

I sidste uge offentliggjorde svenske Embracer Group opkøbet af de danske spiludviklere Ghost Ship Games og Slipgate Ironworks, og for sidstnævnte markerer salget en markant udvikling i selskabets eksistens, skriver Børsen.

Så sent som for fire år siden gik Slipgate Ironworks nemlig konkurs med en milliongæld til følge for stifteren Frederik Schreiber, der måtte flytte ind i sine forældres kælder og med egne ord solgte stort set alt, han ejede.

"Det var ikke det fedeste i en alder af 30 år, men efter et par måneder valgte jeg at genskabe Slipgate med en ny strategi," siger Frederik Schreiber.

Den har vist sig at være en succes, og selskabet er nu ifølge Frederik Schreiber solgt for et trecifret millionbeløb.

To danske spilfirmaer købes af svensk koncern 

Activision slog estimater men skuffede på forventninger 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs