ITWatch

Telia retter blikket mod TDC norske tv-forretning

Telias bestyrelsesformand fastslår, at det svenske selskab kigger på TDC’s norske datterselskab Get.

Foto: PR/Telia

Mens Telia tilsyneladende har meldt sig ud af kapløbet om at købe hele TDC-koncernen, er det svenske selskab fortsat interesseret i dele af forretningen, nærmere bestemt det norske datterselskab Get.

Det skriver Berlingske med henvisning til nyhedsbureauet Reuters.

"Selvfølgelig vil vi se på det. Det er kernen, det at have gode forbindelser, og i disse dage er det meget vigtigt, at man kan tilbyde samlede pakkeprodukter," udtaler Marie Ehrling til Reuters i forbindelse med Mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona.

Et eventuelt opkøb af kabeltv-selskabet Get vil kunne lukke et hul i Telias portefølje på det norske marked, hvor teleselskabet kun tilbyder kunderne mobiltelefoni.

For nylig har Telias koncernchef Johan Dennelind slået fast, at Get er et interessant selskab, og at Telia forventer, at selskabet vil foretage noget aktivt på det norske marked i løbet af 2018 eller 2019.

Ny direktør i Telia: Kunderne skal mærke at vi bryder os om dem 

Medie: Salg af TDC's norske forretning kan indbringe 17 mia. kr. 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs