ITWatch

Medie: Internationale rådgivere skal hjælpe TDC-bestyrelse i opgør om fremtiden

TDC's bestyrelse har allieret sig med rådgivere fra de internationale investeringsbanker Morgan Stanley og Liontree Advisors, skriver Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Richard Drew

Skal TDC fortsat forfølge fusionsplanerne med MTG Nordics, eller skal man vende blikket mod konsortiet af pensionsselskaber og australske Macquarie, der har lagt et bud på bordet?

Det grundlæggende spørgsmål skal rådgivere fra investeringsbankerne Morgan Stanley og Liontree Advisors hjælpe TDC-bestyrelsen med at navigere i, erfarer Børsen fra flere kilder.

De to banker spillede også en rolle som rådgivere i forbindelse med TDC's og MTG Nordics' fusion, skriver avisen. Oprustningen på rådgiversiden skal ifølge avisens kilder ses som en erkendelse af, at en dialog med konsortiet bag købstilbuddet er uundgåelig.

"Presset fra aktionærerne er så stort, at det efterhånden er utænkeligt, at bestyrelsen kan komme udenom en dialog. Og derfor er det helt naturligt, at de allierer sig med nogle betroede rådgivere," siger senioranalytiker hos Sydbank Morten Imsgard til Børsen.

Bestyrelsesformand: Opsplitning vil sætte TDC's udvikling i stå 

PFA-boss: TDC har brug for langsigtede ejere, der vil investere tungt 

Mere fra ITWatch

It-leverandør kritiserer offentlige indkøb

Det offentlige er for dårlige til at leve op til deres egne intentioner om at foretage grønne indkøb, mener flere virksomheder, der i følge dem selv står klar med produkterne.

Bæredygtighed mangler i offentlige udbud

Der er langt mellem ord, der lægger sig op ad bæredygtighed, i de offentlige udbud, mener en ph.d.-forsker, der i et projekt er ved at under søge de offentlige indkøb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs