ITWatch

Nordic Eye-stifter er fortid i venturefond

Lars Tvede skal ikke længere være en del af venturefonden Nordic Eye, som han selv var med til at stifte i 2016, skriver Børsen.

Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Lars Tvede, som var med til at stifte venturefonden Nordic Eye i 2016, er fortid i fonden, skriver Børsen.

Serieinvestoren har på det seneste været en del af den omdiskuterede fonds investorboard, men nu er han fyret fra fonden, og han skal samtidig sælge alle kapitalandele i Nordic Eye Management.

Det er angiveligt fungerende adm. direktør Michael Tandrup og Peter Warnøe, der har besluttet at sige farvel til Lars Tvede.

"Når valget står mellem Lars (Tvede, red.) på den ene side og Peter (Warnøe, red.) og Michael (Tandrup, red.) på den anden, er jeg slet ikke i tvivl. Jeg står 100% bag beslutningen om at opsige samarbejdet med Lars," skriver bestyrelsesformand Niklas Holck i en intern mail til investorerne, hvor han også understreger, at fondens advokater nu skal granske den seneste tids konflikter i Nordic Eye.

Tidligere Nordic Eye-formand kritiserer Peter Warnøe for dyre flyrejser

Professor retter kritik mod Peter Warnøes rolle i Nordic Eye  

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs