ITWatch

Venturefonde skyder penge i softwareselskab med internationale ambitioner

Danske Leapwork får stor tocifret millionindsprøjtning fra to internationale venturefonde. Pengene skal bruges til et større sats på det nordamerikanske marked.

Foto: Colourbox

Med en investering på 67 mio. kr. har de to internationale venturefonde DN Capital og E.ventures skudt penge i danske Leapwork, der har udviklet en softwareløsning til automatisering af arbejdsprocesser.

Det skriver Børsen.

"Det er jo så fedt det her, fordi sådan en investering er brændsel. Vi genererer en del selv, men det gør os i stand til at efterleve vores kunders krav, som stiger i takt med, at vi bliver større. Vi føler, vi kun lige skraber i overfladen, men nu kan vi forfølge nogle af de drømme, som vi ved, der er potentiale til," siger Christian Brink Frederiksen til Børsen.

Han grundlagde selskabet sammen med Claus Topholt i 2015. Den nye investering skal bruges til at satse endnu hårdere på det nordamerikanske marked, hvor over halvdelen af Leapworks 300 kunder i dag er. Målet er desuden at øge medarbejderantallet fra 40 til 100 inden årets udgang.

De to venturefonde, engelske DN Capital og amerikanske E.ventures, har hver især investeret 5 mio. dollar, svarende til 33,5 mio. kr., i Leapwork, hvilket har givet dem en minoritetspost i selskabet.

Erfarne tech-investorer jagter opkøb

Hun fik smag for forretning i it-branchens cowboyår - nu er Susanne Nielsen Tandrup i lære som business angel

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger