ITWatch

Iværksættervirksomhed søger kapitalindsprøjtning på 60-80 mio. kr.

Den danske startup Dixa spår stor vækst i de kommende år, og derfor er virksomheden på jagt efter nye kapitalindskud, skriver Børsen.

Foto: Colourbox

Softwarevirksomheden Dixa, som blot har tre år på bagen, leder efter et kapitalindskud på mellem 60 og 80 mio. kr., som skal bruges til at nå selskabets vækstmål.

Det skriver Børsen.

Dixa har blandt andet planer om at vokse med 400 pct. og ramme en omsætning på 25 mio. kr. i 2019. Ifølge adm. direktør, Mads Fosselius, skal virksomheden derfor nu i gang med at sætte turbo på salg og marketing.

"Vi skal sætte fart på væksten nu, og det kræver kapital at angribe og ændre spillereglerne på et globalt marked imod mastodonter såsom Salesforce og Zendesk. Det kræver muskler rent marketings- og brandmæssigt at differentiere sig. Selvom vi har et unikt produkt, skal vi ud og brande os, og det koster penge,” siger Mads Fosselius til Børsen.

Dixa, som i dag har 35 medarbejdere placeret på kontorer i København og London, har siden 2016 fået 29,5 mio. kr. i investeringer. Pengene er blandt andet kommet fra Seed Capital og Preben Damgaard.

Preben Damgaard: Templafy opfylder alle mine kriterier som investor

Sitecore-stiftere brænder næsen efter it-konkurs

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger