ITWatch

Sitecore-stiftere brænder næsen efter it-konkurs

En konkurs i et it-startup betyder tab for blandt andet Sitecores stiftere, der sidder i bestyrelsen og har investeret i selskabet.

Lars Fløe, Sitecorestifter

Konkursen, der har ramt it-selskabet Presidents Institute ApS, rammer en række investorer, blandt andet de to stiftere bag Sitecore, Lars Fløe Nielsen og Thomas Albert.

Det skriver Børsen.

De to sad både i bestyrelsen og var medejere i den konkursramte virksomhed, skriver Børsen.

Lars Fløe Nielsen var formand for bestyrelsen, og han var med til at udløse konkursen.

"Virksomheden har haft nogle svære år. Selvom kerneforretningen er vendt de seneste måneder, ville det kræve store investeringer at komme til næste niveau. Jeg investerer i it normalt, det her var en følelsesladet investering," siger til avisen.

Den største kreditor er Danske Bank og har kostet 17 medarbejdere jobbet, mens de resterende 30 fortsætter videre i et nyt selskab.

Danske Bank om dialog med Byfounders: "Vi kan ikke genkende beløbet på 500 mio." 

Sitecore-medstifter: Meget stærke vækstvirksomheder i år  

 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs