ITWatch

Preben Damgaard: Templafy opfylder alle mine kriterier som investor

Serieinvestoren Preben Damgaard har et "betydeligt millionbeløb" på spil i softwarehuset Templafy, fordi selskabet for ham repræsenterer de "allervigtigste kriterier", han stiller som investor.

Foto: ESKESTAD MIK.jpg

Han er kritisk og erfaren som investor. Preben Damgaard har, siden han solgte Navision sammen med den øvrige ejerkreds tilbage i 2002, investeret millioner i en lang række it-virksomheder med det klare formål at udvikle sin milliardformue.

Et af de selskaber, der nyder Damgaards store opmærksomhed, er softwarehuset Templafy, som ITWatch omtalte i går. Preben Damgaard har været investor i tre år i selskabet, der sammenlagt nu er skudt over en kvart milliard kroner i fra investorernes side.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs