ITWatch

Medie: Cisco tæt på opkøb af softwareproducent

Cisco er tæt på at overtage stort softwareselskab, skriver amerikansk finansmedie.

Foto: ritzau/AP/Paul Sakuma

Den amerikanske it-koncern Cisco Systems, der fremstiller netværksudstyr, er tæt på et opkøb af softwareproducenten BroadSoft Inc., der har en markedsværdi på 1,7 mia. dollar.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til unavngivne kilder tæt på sagen, der ikke ønsker at stå frem, da detaljerne ikke er offentliggjorte.

Kilderne mener at vide, at handlen kan blive annonceret mandag, selv om købet ikke er gennemført, og detaljerne stadig kan nå at ændre sig.

BroadSoft har arbejdet sammen med Jefferies Group for at finde bejlere til selskabet og har tidligere tiltrukket sig interesse fra selskaberne Searchlight Capital Partners og Siris Capital Group.

/ritzau/FINANS

Cisco skuffer med forventninger i forudsigeligt regnskab 

Amerikanske it-selskaber parkerer milliarder i udlandet 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs