ITWatch

Telia møder forventningerne og får flere danske mobilabonnenter

Kundebasen voksede med 1000 i Danmark for Telia, fremgår det af nyt kvartalsregnskab.

Foto: PR/Telia

Svenske Telia lander stort set på linje med analytikernes forventninger i forbindelse med teleselskabets regnskab for tredje kvartal, der er offentliggjort torsdag morgen.

Selskabets justerede driftsresultat, EBIDTA, endte på 6,60 milliarder svenske kroner i tredje kvartal, mens analytikerne havde forventet 6,64 milliarder dollar, skriver Bloomberg News.

Telias salg i årets tredje kvartal var også meget lig markedets forventninger. Her landede selskabet en omsætning på 19,6 milliarder svenske kroner.

I regnskabet oplyser selskabet, at det ser en positiv serviceomsætning i de øvrige lande. I Danmark faldt nettoomsætningen dog en smule. Det skyldes et lavere salg af mobiludstyr, oplyser selskabet i regnskabet.

Antallet af mobilabonnementer i Danmark steg dog med 1000 i kvartalet, mens antallet af bredbåndsabonnementer faldt med 2000, og TV-abonnementer faldt med 1000, fremgår det af regnskabet.

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs