ITWatch

Atea bygger nyt centrallager i Sverige

En stigende volumen i forretningen og en koncentrering af koncernens logistics-afdeling får nu Atea til at udbygge deres centrallagerkapacitet i Sverige med 50 pct. Udbygningen skal samtidig danne grundlag for ny forretning, lyder det.

Ateas kontorer i Aarhus | Foto: PR/ATEA

I takt med at Atea-forretnignen generelt vokser, har koncernen nu besluttet at bygge et nyt centrallager ved Växjö i Sverige. Dermed vokser lagerkapaciteten fra 14.000 kvadratmeter til 21.000 kvadratmeter.

Samlet set kommer det nye anlæg dog til at fylde 26.000 kvadratmeter, da det samtidig skal rumme Smålandskontoret.

Det skriver mediet Computersweden.

Begrundelsen for udbygningen er ifølge adm. direktør i Atea i Sverige, Carl-Johan Hultenheim, at kapaciteten i de nuværende rammer næsten er fyldt ud - især når virksomhedens logistics-afdeling, som håndterer konfigurering og genanvendelse, kører på fuld kapacitet.

Samtidig vil virksomheden også at satse på udviklingen af nye forretningsgange.

"Vi ønsker at udvikle nye tjenester og gøre det endnu mere effektivt. Samtidig er det nødvendig at vise kunderne, at vi selv har fuldt fokus på digitalisering i Atea. Med et nyt site kan vi automatisere vores processer fra bunden, og det giver mulighed for at arbejde på en helt ny måde," lyder det fra Carl-Johan Hultenheim, som understreger, at anlægget i Växjö bliver "moderskibet" for hele koncernen i Sverige.

Brancheforening klar til kamp efter ny Atea-strategi 

Konkurrent om Ateas nye sats: Gammel vin på nye flasker  

Atea vil genopfinde sig selv med nyt sats 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs