ITWatch

Fortsat brug af Google Analytics kan give store bøder

Det koster mindst 40.000 kr. at pseudonymisere Google Analytics-data, som gør fortsat brug af tjenesten lovlig. Det vil ramme mindre virksomheder, som samtidig kan forvente store bøder, hvis de ikke følger den nye kendelse, hårdt.

Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix

Særligt mindre og mellemstore virksomheder vil blive ramt af, at Datatilsynet onsdag meldte ud, at fortsat brug af Google Analytics er ulovlig, skriver Politiken.

Det skyldes, at det koster mindst 40.000 kr. at implementere det værktøj, der giver virksomhederne kontrol med, hvilke data der sendes videre til Google - såkaldt pseudonymisering - og dermed lovliggør fortsat brug af tjenesten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs