ITWatch

Telia-resultat rammes af højere elpriser

Trods fremgang på kundesiden og øget såkaldt service-omsætning går Telias driftsindtjening tilbage. Det koster meget elektricitet at drive et mobilnetværk, og højere el-priser rammer Telia hårdt. Topchefen ser dog positivt på 2022.

Foto: PR

Det går fremad med at hente mobilkunder og omsætningen for den danske del af svenske Telia, der i fjerde kvartal kunne notere sig, at det er lykkedes at få tusinder af både mobil- og bredbåndskunder ombord. I alt er 6.000 mobilkunder og 4.000 bredbåndskunder er kommet til i fjerde kvartal i forhold til kvartalet før.

Trods fremgangen på kundesiden er der dog knas med driftsindtjeningen - og en væsentlig del af årsagen skal findes et overraskende sted i regnskabet, forklarer Telia Danmarks midlertidige topchef, Petr Cermak.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs