ITWatch

Fyret Waoo-boss har fået nyt job i byggebranchen

Jørgen Stensgaard er startet i byggebranchen knap fem måneder efter, at han blev fyret under stor mystik som adm. direktør i Waoo.

Foto: Waoo/PR

Der har været radiotavshed fra Jørgen Stensgaard, siden han i slutningen af oktober blev gået som adm. direktør i tv- og internetselskabet Waoo, men nu er der nyt.

Den 50-årige forretningsmand er blevet ansat som adm. direktør i virksomheden Ipart, der har speciale i at udvikle og opsætte tankstationer, skriver Midtjyllands Avis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs