ITWatch

Waoo fyrer adm. direktør efter "potentielle uregelmæssigheder"

Jørgen Stensgaard stopper som topchef i Waoo med øjeblikkelig virkning. Ifølge bestyrelsen skyldes det økonomiske dispositioner, der ikke er forenelige med rollen som adm. direktør og Waoos værdier.

Jørgen Stensgaard er fortid hos Waoo, meddeler bestyrelsen. | Foto: Waoo/PR

Waoos adm. direktør Jørgen Stensgaard stopper på posten med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Waoos bestyrelse i en pressemeddelelse, som ITWatch har modtaget mandag aften. Det fremgår, at Jørgen Stensgaard er stoppet "på baggrund af økonomiske dispositioner, der ikke er forenelige med vores værdier og rollen som administrerende direktør."

I meddelelsen udtaler bestyrelsesformand Casper Holst-Christensen:

"Vi blev opmærksomme på potentielle uregelmæssigheder og bad på den baggrund vores advokater om at gennemgå en række forhold. Vi har herefter fået en skriftlig redegørelse fra den nu tidligere administrerende direktør og på baggrund af det samlede materiale, har vi besluttet at afslutte ansættelsesforholdet øjeblikkeligt."

Det fremgår, at bestyrelsen har besluttet at sætte flere undersøgelser i værk:

"Bestyrelsen har samtidig besluttet at supplere den allerede foretagne gennemgang med yderligere kortlægning af en række forhold med henblik på eventuelle yderligere foranstaltninger," fremgår det af meddelelsen.

En pressekontakt for Waoos bestyrelse oplyser, at man ikke har yderligere kommentarer.

Waoo er et salgsselskab, som leverer internet og tv på vegne af en række energiselskaber. Tidligere repræsenterede Waoo de fleste af landets energiselskaber, der i en årrække har ekspanderet på fibermarkedet.

Men fornylig annoncerede Norlys, at man trak sig ud af Waoo-samarbejdet for i stedet at satse på sine egne salgsselskaber i form af Stofa og Boxer. Det betyder, at Fibia - der er ejet af energislskaberne Seas-Nve og Nrgi - står til at være den eneste tilbageværende af de store energiselskaber i Waoos ejerkreds, når Norlys formelt er udtrådt.

ITWatch arbejder på at få en kommentar fra Jørgen Stensgaard.

Waoo melder sig klar til kamp om Norlys' kunder

Kampen om jyske tv- og bredbåndskunder er skudt i gang 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs