ITWatch

Yousee har offentliggjort oplysninger om kunder med hemmeligt nummer

Ved en fejl har Yousee offentliggjort navne og adresser på kunder med hemmeligt nummer. Det er sket i forbindelse med overgang til et nyt it-system, forklarer selskabet.

Foto: PR/YOUSEE

4500 kunder hos Yousee har i en periode fra 1. til 4. december haft deres navne og adresser liggende frit tilgængeligt på hjemmesiden 118.dk. Der er tale om oplysninger, som kunderne har bedt om at være hemmelige.

Det skriver BT.

Selskabet beklager episoden, der er sket i forbindelse med overgangen til et nyt system, hvor kundeoplysninger bliver samlet.

"Vi siger undskyld, og vi har kontaktet alle kunder, der har været berørt af det. Det må bare ikke ske. Vi opdagede fejlen selv ved nogle interne kontroller af proceduren, og så snart vi opdagede problemet, tog vi fat i de eksterne partnere for at få oplysningerne fjernet. Alle oplysninger burde være slettet nu," siger direktør i Yousee, Jacob Mortensen, til BT.

Yousee identificerede selv fejlen og meddelte kunderne om episoden. Ifølge BT har oplysningerne udover hjemmesiden 118.dk også ligget tilgængelig på De Gule Sider og Krak.

Omlægning hos Yousee lammer kunders adgang til deres e-mail 

Nu forklarer TDC masseudsendelser af fejlmails 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs