ITWatch

Politikere freder TDC: "Vi skal ikke bruge TDC i et hævntogt mod Macquarie"

Politikerne står i et stort dilemma, efter TDC-ejeren Macquarie blev viklet ind i skandalen om udbytteskat. Skal politikerne stoppe al politisk goodwill til TDC i et hævntogt på Macquarie, eller skal de støtte Macquarie i at tjene gode penge på TDC?

Foto: /Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

Man skal bare hviske ordet "Macquarie" på Christiansborgs gange, før politikere fra alle partier stiller sig i kø for at forbande den australske investeringsbank, der formentlig har spillet en central rolle i det store svindelnummer med udbytteskat. En skandale, der har kostet Europas statskasser mindst 410 mia. kr.

Endnu mere fortvivlede bliver politikerne, når de skal forholde sig til, at Macquarie i februar satte sig på 50 pct. af TDC, som ejer meget af den kritiske teleinfrastruktur i Danmark. Den anden halvdel ejer pensionskasserne ATP, PFA og PKA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs