ITWatch

AT&T slår konsensus og løfter lidt i guidance

Teleselskabet kom gennem perioden med et justeret overskud per aktie på 91 cent, mens omsætningen landede på 39,0 mia. dollar.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan

Det store amerikanske teleselskab AT&T overraskede tirsdag efter børslukketid med et regnskab for andet kvartal, som var bedre end ventet. Selskabet præciserer samtidig sine forventninger opad.

Teleselskabet kom gennem perioden med et justeret overskud per aktie på 91 cent, mens omsætningen landede på 39,0 mia. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 84 cent og en omsætning på 39,6 mia. dollar.

Det justerede driftsresultatet, målt på EBITDA, landede på 13,32 mia. dollar. Her havde Wall Street ventet 13,48 mia. dollar.

AT&T kunne i kvartalet se antallet af mobilkunder stige med netto 3,8 mio. abonnenter, heraf 3,1 mio. nye kunder i USA og resten i Mexico, mens nettovæksten i abonnementer på selskabets DirectTV var på 342.000.

Telekoncernen præciserede samtidig sine forventninger i opadgående retning. Selskabet regner nu med et justeret overskud per aktie for hele 2018 i den høje ende af 3,50 dollar-niveauet mod førhen "omkring" 3,50 dollar.

Tilsyneladende er det dog ikke nok for investorerne, som sender aktien ned med 1,0 pct. i eftermarkedet. Den var i ordinær handel ellers steget med 2,2 pct. efter et solidt regnskab fra konkurrenten Verizon.

AT&T gennemførte i juni overtagelsen af Time Warner, efter en amerikansk domstol afviste de amerikanske konkurrencemyndigheders krav om at blokere for sammenlægningen.

/ritzau/FINANS

Amerikansk milliardhandel er på plads

Tidligere Ericsson-topchef tager tøjlerne i USA's største teleselskab 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs