ITWatch

3 åbner for roaming i Rusland forud for VM

Fodboldfans og andre turister med mobilabonnement hos teleselskabet 3 får nu fjernet roamingafgiften, når de bruger telefonen i Rusland.

De danske spillere skal på banen for første gang ved VM, når de møder Australien 16. juni. | Foto: Lars Poulsen/Polfoto

De danskere, der drager mod øst for at bakke landsholdet op til VM-slutrunden i fodbold, kan nu sende billeder hjem og tjekke resultater fra andre kampe uden at bekymre sig om forbruget.

Teleselskabet 3 har nemlig udvidet 3likehome med Rusland, så 58 lande nu er med på listen, meddeler 3 i en pressemeddelelse. Det betyder, at der er en vis mængde data i kundernes abonnementer inkluderet, som kan bruges i udlandet.

"Når vi udvider med nye lande til 3likehome, så kigger vi altid på de mest populære og aktuelle destinationer. Vi vil gerne give danskerne frihed til at tage mobilen frem uden at være bange for ekstraregninger, når ferien er slut. Og hvad er mere aktuelt end, at man kan ringe hjem til sin familie eller uploade billeder fra de største fodboldøjeblikke," siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, i pressemeddelelsen.

Tidligere kostede det 9,15 kr. i minuttet at ringe hjem til Danmark og 75 kr. per megabyte. Ifølge 3 svarer det til, at fem minutter på det sociale medie Facebook vil koste godt 3000 kr.

Teleselskab ruller ekstra mobilmast ud til Døllefjelle Musse Marked

3 må se indtjeningen dykke trods kundevækst

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs