ITWatch

TDC udpeger ny bestyrelse i midten af maj

Den danske telekoncern TDC skal ved en ekstraordinær generalforsamling i maj udpege selskabets nye bestyrelse efter konsortiumets overtagelse.

Foto: PR/TDC

Datoen er nu sat for den ekstraordinære generalforsamling, som skal tegne det nye bestyrelsesbillede i TDC, efter selskabet er blevet opkøbt af konsortiet DK Telekommunikation bestående af pensionskasserne PKA, PFA, ATP og den australske infrastrukturfond Macquarie.

Generelforsamlingen kommer ifølge en fondsbørsmeddelelse til at foregå hos advokatfirmaet Kromann Reumert 14. maj, hvor det eneste punkt på dagsordenen er udvælgelsen af den nye bestyrelse.

Det er dog endnu uvist, hvilke kandidater der er på valg til posterne i TDC's bestyrelse.

Af fondsbørsmeddelelsen fremgår det, "at DK Telekommunikation ApS senest på dagen for generalforsamling vil informere generalforsamlingen om, hvilke kandidater der er på valg samt informere om disse kandidaters andre ledelseshverv."

"Der er tale om en solid fodfejl" 

Ny TDC-ejer vil give Pernille Erenbjerg og resten af ledelsen en chance 

TDC rykker nærmere mod en afnotering 

Australsk TDC-køber klapper i om afnotering af selskabet 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs