Orange rammer plet efter bedring i Frankrig og Spanien

Telegruppen Oranges seneste resultat blev som ventet efter positive takter både de franske og spanske markeder.
Foto: PR/Orange
Foto: PR/Orange
/ritzau/FINANS

Der var fremgang i både omsætningen og indtjeningen hos den franske mobilgruppe Orange i fjerde kvartal af 2017, men resultaterne landede stort set som ventet af analytikerne.

Det ordinære driftsresultat før renter, skat og af- og nedskrivninger voksede med 2,5 pct. til 3,22 mia. euro på sammenlignelig basis. Dermed ramte analytikerne plet, da de havde ventet en indtjening på 3,1 mia. euro, viser estimater indsamlet af Bloomberg News.

I årets sidste kvartal omsatte Orange for 10,55 mia. euro, og det var dermed også stort set som ventet af analytikerne, der havde regnet med en omsætning på 10,47 mia. euro i kvartalet.

Både det spanske og franske marked udviklede sig positivt for mobilgruppen i kvartalet. I regnskabet bekræfter Ramon Fernandez, der er finansdirektør i Orange, at selskabet ser tegn på bedring af markedet i Frankrig, hvor det blandt andet har arbejdet på at tilbyde flere fiberbredbåndsforbindelser.

I regnskabet, der blev offentliggjort onsdag morgen, bekræftede selskabet målsætningen om at accelerere indtjeningsvæksten i 2018, 2019 og 2020.

Samtidig annoncerede Orange planer om at hæve udbyttet til 70 cent per aktie fra de 65 cent per aktie, som selskabet udlodder for 2017.

/ritzau/FINANS

Telegigants nye bank vækker bekymring 

Spaniens største teleselskab lander mindre omsætning end ventet 

Deutsche Telekom bakser med indtjening i amerikansk afdeling 

IBM åbner startup-garage i København: Byen byder på mange talenter 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også