ITWatch

Konsulenthus: Potentiale for søgsmål mod TDC's bestyrelse

Bestyrelsen i TDC burde have informeret aktionærer om købstilbuddet, fordi det kunne påvirke aktiekursen, lyder vurdering fra konsulenthus, der er specialiseret i aktionærsøgsmål mod børsnoterede selskaber.

Foto: /Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

TDC's bestyrelse kan muligvis se frem til et søgsmål på vegne af aktionærer, fordi den ikke informerede markedet om købstilbuddet fra et konsortie bestående af tre danske pensionskasser og australske Macquarie. Det skriver Børsen.

Det belgiske konsulenthus Deminor Recovery Services er specialiseret i at sagsøge børsnoterede selskaber på vegne af aktionærer, og partner Edouard Fremault peger på, at det ikke er utænkeligt, at det kan blive tilfældet med TDC.

"Investorer, som har solgt aktier med tab i tidsrummet, fra tilbuddet blev sendt til bestyrelsen, og til det blev offentligt, er muligvis ikke blevet informeret ordentligt af selskabet/bestyrelsen, og derfor kan der potentielt være anledning til at sagsøge," skriver Edouard Fremault i en mail til Børsen.

TDC blev præsenteret for opkøbstilbuddet 26. januar, men det blev først offentligt kendt 7. februar – seks dage efter TDC offentliggjorde en planlagt fusion med MTG Nordics.

Medie: Internationale rådgivere skal hjælpe TDC-bestyrelse i opgør om fremtiden 

Bestyrelsesformand: Opsplitning vil sætte TDC's udvikling i stå 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs