ITWatch

TDC-formand om læk af milliardbud: Unfair og sætter os under pres

I bestyrelsen for den danske telekoncern TDC er man mildest talt ikke tilfredse med, at det nu afviste milliardbud fra et konsortium bestående af danske pensionsfonde og en australsk aktør er blevet lækket. TDC's formand sidestiller lækket med afpresning.

Foto: PR/TDC Group

I TDC-bestyrelsen ærgrer man sig over, at det 39 milliarder store bud fra et konsortium bestående af australske Macquarie, ATP, PFA og PKA på den danske telekoncern er blevet lækket til pressen. TDC's bestyrelsesformand Pierre Danon mener, det skader både TDC som selskab og dets ansatte og kritiserer handlingen, som han betegner som afpresning.

Det skriver Berlingske Business.

"Jeg har min egen opfattelse af, hvor det kommer fra. Var det et rygte, kan det altid komme fra en rådgiver. Her er det hele brevet, der er lækket. Der er talt om højst professionelle folk. De efterlader ikke sådan et brev på bordet. Denne læk er meget unfair, for det sætter os under pres. Det er næsten, som om man forsøger at afpresse os,"siger Pierre ­Danon til Børsen.

Ifølge Børsen blev det milliardstore bud indleveret allerede seks dage inden, TDC selv annoncerede at man planlagde at fusionere med det svenske medieselskab MTG Nordic, men budsprisen på 39 mia. blev anset for værende for lav, hvorfor TDC-bestyrelsen afviste det.

Afvisningen er blandt andet blevet begrundet med, at det ikke afspejlede TDC's udvikling og fremtidige potentiale.

JPMorgan sænker kursmålet for TDC-aktien 

Svensk regering klar til at give Telia grønt lys til opkøb 

TDC's kurv til konsortium fik selskabsværdi til at stige med 5,3 mia. 

Analytiker: Naturligt hvis konsortium tager kontakt til TDC-bestyrelse igen 

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs