Amerikansk telekæmpe lover 5G i 2018

USA får 5G-netværk i indeværende år, lover en af landets største teleselskaber AT&T. "5G vil ændre måden, vi lever, arbejder og får underholdning på," siger selskabets repræsentant.

Mange spådomme og forudsigelser er allerede landet for indeværende år, og i USA kan 23 forskellige byer nu se frem til næste generation af mobilnetværk, 5G-netværket, i slutningen af året.

Det skriver teleselskabet AT&T, en stor spiller på det amerikanske marked, i en pressemeddelelse.

Det skal blandt andet kunne lade sig gøre ved, at teleselskabet i det forgangne år, 2017, har arbejdet hårdt for at accelerere udviklingen af industristandarderne. Og derfor kan hardware, chip og udviklere af forskellige enheder nu starte på at producere 5G-parat materiel.

"5G vil ændre måden, vi lever, arbejder og nyder underholdning på," siger Melissa Arnoldi, præsident i afdelingen for Technology og Operations.

Hun uddyber:

"Vi bevæger os hastigt mod at lancere mobilt 5G i år, og det vil være starten på at låse op for fremtidens forbindelse mellem forbrugere og virksomheder. Med hurtigere hastigheder og ultra-lav forsinkelse, vil 5G ultimativt levere og forbedre oplevelser som virtual reality, fremtidens førerløse biler, fordybende højdefinitions vide og mere."

Teleselskabet oplyser, at der i 23 forskellige storbyer er lagt grundlaget for 5G evolution. Det spænder vidt og bredt fra New York i øst til Californien i vest, mens syden er repræsenteret af både Texas i den ene ende af landet og New Orleans i den anden ende.

Ericsson lander finansiering til 5G-udvikling 

TDC satser på netværk - men danskerne kigger mest på pris 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også