ITWatch

Amerikansk telekæmpe lover 5G i 2018

USA får 5G-netværk i indeværende år, lover en af landets største teleselskaber AT&T. "5G vil ændre måden, vi lever, arbejder og får underholdning på," siger selskabets repræsentant.

Mange spådomme og forudsigelser er allerede landet for indeværende år, og i USA kan 23 forskellige byer nu se frem til næste generation af mobilnetværk, 5G-netværket, i slutningen af året.

Det skriver teleselskabet AT&T, en stor spiller på det amerikanske marked, i en pressemeddelelse.

Det skal blandt andet kunne lade sig gøre ved, at teleselskabet i det forgangne år, 2017, har arbejdet hårdt for at accelerere udviklingen af industristandarderne. Og derfor kan hardware, chip og udviklere af forskellige enheder nu starte på at producere 5G-parat materiel.

"5G vil ændre måden, vi lever, arbejder og nyder underholdning på," siger Melissa Arnoldi, præsident i afdelingen for Technology og Operations.

Hun uddyber:

"Vi bevæger os hastigt mod at lancere mobilt 5G i år, og det vil være starten på at låse op for fremtidens forbindelse mellem forbrugere og virksomheder. Med hurtigere hastigheder og ultra-lav forsinkelse, vil 5G ultimativt levere og forbedre oplevelser som virtual reality, fremtidens førerløse biler, fordybende højdefinitions vide og mere."

Teleselskabet oplyser, at der i 23 forskellige storbyer er lagt grundlaget for 5G evolution. Det spænder vidt og bredt fra New York i øst til Californien i vest, mens syden er repræsenteret af både Texas i den ene ende af landet og New Orleans i den anden ende.

Ericsson lander finansiering til 5G-udvikling 

TDC satser på netværk - men danskerne kigger mest på pris 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs