ITWatch

Amerikansk telekæmpe lover 5G i 2018

USA får 5G-netværk i indeværende år, lover en af landets største teleselskaber AT&T. "5G vil ændre måden, vi lever, arbejder og får underholdning på," siger selskabets repræsentant.

Mange spådomme og forudsigelser er allerede landet for indeværende år, og i USA kan 23 forskellige byer nu se frem til næste generation af mobilnetværk, 5G-netværket, i slutningen af året.

Det skriver teleselskabet AT&T, en stor spiller på det amerikanske marked, i en pressemeddelelse.

Det skal blandt andet kunne lade sig gøre ved, at teleselskabet i det forgangne år, 2017, har arbejdet hårdt for at accelerere udviklingen af industristandarderne. Og derfor kan hardware, chip og udviklere af forskellige enheder nu starte på at producere 5G-parat materiel.

"5G vil ændre måden, vi lever, arbejder og nyder underholdning på," siger Melissa Arnoldi, præsident i afdelingen for Technology og Operations.

Hun uddyber:

"Vi bevæger os hastigt mod at lancere mobilt 5G i år, og det vil være starten på at låse op for fremtidens forbindelse mellem forbrugere og virksomheder. Med hurtigere hastigheder og ultra-lav forsinkelse, vil 5G ultimativt levere og forbedre oplevelser som virtual reality, fremtidens førerløse biler, fordybende højdefinitions vide og mere."

Teleselskabet oplyser, at der i 23 forskellige storbyer er lagt grundlaget for 5G evolution. Det spænder vidt og bredt fra New York i øst til Californien i vest, mens syden er repræsenteret af både Texas i den ene ende af landet og New Orleans i den anden ende.

Ericsson lander finansiering til 5G-udvikling

TDC satser på netværk - men danskerne kigger mest på pris

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger