ITWatch

Amerikansk teleselskab risikerer søgsmål

AT&T står muligvis over for et søgsmål i forbindelse med selskabets overtagelse af konkurrenten Time Warner.

Amerikanske AT&T's opkøb af konkurrenten Time Warner har nu tiltrukket de amerikanske myndigheders opmærksomhed.

Det skriver Wall Street Journal.

Handlen, der er vurderet til over 85 mia. dollar, risikerer at blive blokeret af et søgsmål fra det amerikanske justitsministeriums afdeling for kartel og monopoldannelse, der ikke er tilfredse med aftalens nuværende udformning.

På trods af det mulige søgsmål, fastholder AT&T forventningerne til, at opkøbet af Time Warner kan falde på plads inden nytår.

"Når myndighederne fører tilsyn med et opkøb af denne størrelse, er det kun naturligt, at begge parter forbereder sig på alle tænkelige scenarier. Vi ser dog ingen grund til, at denne handel ikke skulle gå igennem," siger en talsmand for AT&T til Wall Street Journal.

Salget af Time Warner til AT&T er dog også blevet mødt med bekymring fra andre virksomheder i telebranchen, der frygter, at opkøbet vil give AT&T uretmæssige konkurrencefordele.

TDC trækker mobilstikket i Rudersdal

TDC sætter navn på ny chef for det genopståede Netdesign

Forsiden lige nu

Jørgen Bardenfleth: Kunderne er blevet klogere

Til forskel fra tidligere ved kunderne i dag, hvad de vil have. Det gør konkurrencen både god og hård, fortæller Jørgen Bardenfleth, der sidder for bordenden i op til flere bestyrelser både i og udenfor it-sektoren.

Klumme: Ingen plads til nedbrud

Organisationer, der er afgørende for vores infrastruktur, skal være bedre forberedt på cyberkriminalitet, skriver Victor Engelbrect Dohlmann fra Veeam Software i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger