ITWatch

Telenor satser nyt: Vil overvåge din kørsel og tilbyde billigere forsikring som gulerod

Telenor vil sælge sin dataviden og algoritmer til alt fra forsikringsselskaber til store detailkæder. Strategien skal sende sende ny vækst ind i teleselskabets danske forretning.

Foto: PR/Telenor

Hvert et sving, tryk på speederen og fod på bremsen bliver målt og regnet ind i en algoritme, der fortæller præcis, hvor god en bilist du er. Resultatet afgør, hvor dyr eller billig en bilforsikring du kan få.

Sådan lyder Telenors nyeste satsning i teleselskabets søgen efter nye vækstområder. Telenor har i samarbejde med Nem Forsikring lavet appen "Kør Godt", hvor brugerne bliver målt på deres kørsel og tilbudt en bilforsikring derefter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs