ITWatch

Storleverandør vinder Ski-aftale til flere hundrede millioner kroner

En af Danmarks største leverandører af AV, videoovervågning og it-infrastruktur har vundet et udbud under Ski til en værdi på godt 300 mio. kr.

Fritz Andersen, adm. direktør, Informationsteknik. | Foto: Jeppe Carlsen

For første gang er leverandøren Informationsteknik blevet udvalgt som leverandør af AV-udstyr til den offentlige sektor. Selskabet har vundet et udbud under den offentlige indkøber Ski og bliver dermed en af tre leverandører af AV-udstyr til stat, kommuner og andre offentlige institutioner.

"Vi er kommet på aftalen ved især at tilbyde et bredt produktsortiment fra markedets stærkeste producenter indenfor såvel det obligatoriske som det frivillige sortiment - og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Kombinationen gør det langt lettere for offentlige organisationer og institutioner at få markedets bedste udstyr og løsninger til attraktive priser," siger adm. direktør Fritz Andersen i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs