ITWatch

Yousee fordobler antallet af medarbejdere i Kolding

Yousees callcenter i Kolding skal inden for det næste år finde plads til 150 flere kollegaer. Yousee har besluttet at fordoble antallet af ansatte til i alt 300 medarbejdere. Beslutningen begrundes blandt andet, med at ansøgerfeltet er i top.

Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv
Foto: /Ritzau/Carsten Snejbjerg/

For anden gang på to år bliver antallet af callcentermedarbejdere hos Yousee i Kolding fordoblet. Det står klart efter, at Yousee har besluttet at udvide afdelingen i byen med 150 mand til i alt 300 callcentermedarbejdere. Fra Yousee lyder begrundelsen, at feltet af ansøgere er i top.

Det skriver Jydskevestkysten.

"Vi har en god beliggenhed her i Kolding, hvor vi ligger tæt på blandt andet banegården, og det betyder, at vi får ansøgninger fra hele Trekantområdet. Rent geografisk ligger vi godt. Den anden del er, at vi har haft et godt samarbejde med jobcentret, der har opkvalificeret flere ledige med it-kompetencer og holdt jobdating-arrangementer. Det har virket rigtig godt," fortæller afdelingsdirektør i YouSee i Kolding, Casper Olsen, til Jydskevestkysten.

Udvidelsen begrundes desuden med TDC Group, som står bag Yousee, tidligere på året opsagde samarbejdet med callcenterleverandøren Sitel, hvilket ITWatch dengang omtalte.

Godt halvdelen af de i Kolding placerede medarbejdere kommer til at arbejde med kundeservice, mens resten varetager den tekniske support til kunderne.

Yousee tager afsked med udskældte Sitel: Vi kan gøre arbejdet bedre i samlet organisation

Tillidsmand: Positivt at Yousee hjemtager kundeservice

TDC trækker 800 medarbejdere tilbage fra underleverandør

HK anerkender Telias måde at fyre på

Forsiden lige nu

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger