NNIT i tæt strategisk samarbejde med dansk iværksætterselskab

It-leverandøren NNIT vil udvikle den næste generation af intelligente løsninger til kundeservice-området i samarbejde med et dansk iværksætterselskab.
Foto: PR/NNIT
Foto: PR/NNIT

Et nyt samarbejde mellem it-leverandøren NNIT og iværksættervirksomheden Supwiz skal gennem brugen af kunstig intelligens skabe den næste generation af intelligent software til brug i virksomheders kundeservice.

Det meddeler NNIT i en pressemeddelelse.

Samarbejdet betyder, at Supwiz stiller sin viden om maskinlæring og kunstig intelligens til rådighed, mens NNIT bidrager med den konkrete virksomhedserfaring.

"Supwiz består af nogle af verdens førende universitetsforskere i algoritmer. Kombinationen af dette universitetsdrømmehold og virksomhedseksperter er ret unik i vores industri," lyder det fra Jens Maagøe, teknologidirektør i NNIT.

Han påpeger, at mens kunstig intelligens og machine learning tit bliver nævnt, som hjælpemidler i den igangværende digitalisering, som sker bredt i samfundet og erhvervslivet, så skorter det på stadig på konkrete eksempler.

Supwiz er stiftet af adm. direktør Stephen Alstrup, Professor ved Københavns Universitet, sammen med Mathias Bæk Tejs Knudsen og Søren Dahlgaard, der begge har en PhD i datalogi fra Københavns Universitet, og Morten Stöckel, PhD i datalogi fra IT-Universitetet.

Hos Supwiz ser man frem til at koble det forretningsmæssige med de teknologiske muligheder i den kunstige intelligens.

"Vi er glade for samarbejdet med NNIT om at bygge kunstig intelligens ind i de ydelser, de leverer i Danmark og globalt. NNIT har en stærk arv som ledende udbyder af IT-services og -konsulentydelser og tilbyder en guldmine af historiske data og knowhow. Vi glæder os til at lære mere om deres processer og forretning," fortæller Stephen Alstrup i meddelelsen.

Per Kogut: Små it-selskaber skal specialisere sig – ellers får de det svært 

NNIT gentager kritik efter tabt udbud 

Medie: KMD snupper ny driftschef fra konkurrenten NNIT  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også