ITWatch

Medie: KMD snupper ny driftschef fra konkurrenten NNIT

Efter meldingen om at man rokerer rundt i ledelstoppen manglede KMD kun at sætte navn på den kommende chef for driftsenheden Operations. Der er dog forlydender om, at den nye mand i front skulle være en siddende direktør hos konkurrenten NNIT.

Foto: PR/KMD

Den nye direktør i spidsen for KMD's driftsenhed Operations skulle efter sigende være Lars-Henrik Jessen, der skifter til KMD fra en stilling som corporate vice president i NNIT, hvor han har ansvaret for NNIT's applications outsourcing.

Det skriver Computerworld, som skulle have fået oplysningerne fra flere kilder.

Lars-Henrik Jessen får titel af executive vice president, og afløser dermed den tidligere chef for Operations Frank Olesen, som stopper efter gensidig aftale, hvilket KMD meldte ud tirsdag.

Ifølge Computerworlds kilder skulle skiftet være meldt ud internt i KMD, men det er endnu ikke lykkedes at få skiftet endelig bekræftet hos hverken KMD eller Lars-Henrik Jessen.

"Vi skal finde væksten inden for det private erhvervsliv og ude i Skandinavien"

Overblik: Rokade i KMD's ledelse  

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs